tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesän tapahtumat

Nyt kesän aikana on tullut käytyä koirien kanssa niin näyttelyissä kuin vesityökokeissakin. Tuloksiakin on tullut ihan kivasti. Koepuolella Gede teki NUO-luokan vesityökokeen 4 pisteen verran. Pudotti linnun kerran,  mutta otti sen kuitenkin heti ja luovutti istuen, siitä piste pois. Aiju ja Alma tekivät AVO-luokan vesityöt. Aiju sai 3 pistettä, koska pudotti linnun minun suureksi ihmeeksi jopa kaksi kertaa ennen luovutusta. Normisti se tekee sen vain kerran :) Alma sai 4 pistettä, sekin pudotti linnun kerran. Mitä se ei normaalisti tee, mutta koirat on koiria... Täytyy käydä yrittämässä uudestaan ainakin Aijun kanssa ja petrata siihen 4 pisteeseen mihin sillä voisi olla mahdollisuudet, siihen kerran tiputtamiseen se kuitenkin menee :)
Näyttely puolella meidän sakilla on mennyt kanssa tosi hienosti. Gede sai toisen SERTinsä kera vara-CACIBin Oulun KV-näyttelyssä. Samassa näyttelyssä JUN-luokan Essi (L.Bernadette) sai ensimmäisen SERTinsä ollen myös VSP. CACIBiin ei ikä riittänyt. Alma (L. Ainotar) sen sijaan sai edellis päivänä ensimmäisen CACIBinsa ja vara-SERTin siihen kylkeen. Kyllä meidän porukalla oli ilo ylimmillään :)
Alma kävi vielä viime viikonloppuna pyörähtämässä SERTin, CACIBin ja VSP:n verran Tornion KV-näyttelyssä. Eli kaiken kaikkiaan hieno kesä! Tyytyväisiä ollaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti