maanantai 31. joulukuuta 2012

Summa summarum

Tämä vuosi alkaa vedellä viimeisiään...koirien osalta mukava vuosi olikin! Tuloksia tuli niin koe- kuin näyttelyrintamalta. A-pentueelle tuli KAER-kokeissa NUO-luokan tulokset; Aijulle NUO2 ja Almalle NUO3, näyttelyissä tytöille SA:t ja Atelle SERT, CACIB ja ROP. Gede sai nimensä eteen rivin titteleitä, kera SERTin ja VSP:n. Qati sai viimeisen SERTinsä, ja sorsastuksen aloituspäivänä saattoi maailmaan ihanan B-pentueen. Milokin pyörähti kerran kehässä ollen VET-ROP. Jämpti Aslakille näyttelyistä vara-SERT. Ja hirvenmetsästyksessä sen haukusta kaadettiin muutama hirvi.
Eli jotensakin mukava vuosi :)
Huomenna sitten vaihtuu Uusi Vuosi 2013, ja uudet kujeet...A-pentue starttaa KAER puolella sitten AVO-luokassa. Gede NUO-luokassa ja on B-pentueen kanssa Junkkarissa. Milo ja Qati toimittaakin sitten reppukoiran virkaa.
Terveyspuolella Atte käy silmäpeilauksessa ja lonkkakuvissa heti nyt alku vuodesta. Aiju ja Gede sitten helmi-maaliskuulla. Almahan onkin lonkkakuvattu terveeksi.

*Luokin kennelin väki toivottaakin kasvateilleen ja kaikille koiratutuille Onnellista ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2013!!!*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti