maanantai 12. heinäkuuta 2010

Oulun KV 10.-11.7.2010





Viikonloppuna suunnistimme minä, Pasi, Qati ja Milo kohti Oulua ja siellä olevaa KV-näyttelyä. Lauantaina bretoneita oli ilmoitettuna 10. Tuomarina Hassi Assenmacher-Feyel Saksasta.

Hänen arvostelunsa Qatista:"
20 kuukautta. Hyvä koko. Erinomainen pää, hyvin ilmeikäs ja feminiininen. Silmät vähän soikeat. Hyvä korvien kanto. Kaunis runko, tasainen ylälinja. Syvä rintakehä, hyvä etuosa ja takaosa. Hyvät liikkeet, kantaa häntäänsä hyvin. Hyvä karva ja temperamentti." Tulos ERI1, PN2, vara-SERT, vara-CACIB.

Milon arvostelu:
"Erinomainen koko, maskuliininen pää, keski ruskeat silmät, hyvät päänlinjat, oikeanlainen otsapenger, hyvä korvien kanto, erinomainen runko. Laskeva ylälinja. Hyvä etuosa ja takaosa. Vakaat liikeet. Hyvä karvapeite ja temperamentti." Tulos ERI1, PU1, CACIB ja ROP. Nyt kun noita cacibeja on kerääntynyt tarvittava määrä, niin sehän tarkoittaa että Milo on FCI:n vahvistusta vaille C.I.B
Ryhmäkehässä tuomarina oli Harto Stockmari, joka sijoitti Milon ryhmän parhaaksi eli RYP-1. Kyllä se oli semmoinen jymy-yllätys!!!


Sunnuntaina bretonit arvosteli Paavo Mattila. Hänen arvostelunsa olivat seuraavanlaiset:

Qati:" Erittäin kaunis narttu. Kaunis pää. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Eritt.hyvät raajat. Hyvä karvapeite ja liikkeet. Miellyttävä käytös." Tulos ERI1, PN1, SERT, CACIB ja VSP

Milo:" Kaunis tasapainoinen uros. Hyvä pää. Eritt.hyvä runko. Jäntevä selkä. Erinom. raajat. Hyvä karva. Liikkuu erittäin hyvin. Miellyttävä käytös." Tulos ERI1, PU1, CACIB ja ROP.
Ryhmäkehässä tuomarina Petru Muntean Romaniasta sijoitti Milon toiseksi eli RYP-2.
Viikonlopun saldo on kyllä meille semmoinen "paukku", että tällaista ei taida tulla meidän kohdalle toista kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti