perjantai 11. syyskuuta 2009

Vihdoinkin...




..alkoi se kauan kaivattu maalinnun metsästys. Aloituspäivänä koirista matkaan pääsi Milo, koska Qatista ei ole vielä tositoimiin ja Sälli on vielä "saikulla". Pääsimme lähtemään vasta iltapäivällä töiden jälkeen, mutta eipä se haitannut sillä päivällä oli niin kova tuuli, ettei hommasta olisi tullut mitään. Iltapäivällä tuuli oli vähän laantunut, mutta tuuli kuitenkin välillä melko kovastikin. Tuulesta johtuen linnut olivat arkoja, varsinkin raavaat. Tilanteita tuli kuitenkin ihan mukavasti, ja tiputtamaankin päästiin. Milo pelasi tosi mukavasti.
Lauantaina (5.9) kävimme Sällin kanssa Taivalkosken KAER-kokeessa. Ei kyllä ollut mitenkään erityisen mahtava koekauden avaus; tuli törmäys ja pari tyhjää seisontaa. Yksi seisonta teeripoikueelle, jota Pasi ei ilmoittanut. Siinähän sitä sitten kerrakseen. Eli ei tulosta.
Lauantain "esitys" oli sellaista, mikä ei ollut ollenkaan Sälliä itseään. Ajattelin, että koira ei ole kunnossa, joten maanantai aamuna jäpikän kanssa eläinlääkärille. Ja löytyihän se selitys kaikelle. Nimittäin anaalit olivat aivan täynnä ja silmätulehdus. Nyt sitten muutaman päivän "saikku" pojalla edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti